Välkommen till vår restaurang
Öppen Torsdag-Lördag 17:30-22:00
Öppnar vid förfrågan under andra dagar och för gruppbokningar.
Ett besök hos oss ska kännas genuint, glatt och trevligt, med fötterna i jorden där vi verkar, med modern nordisk mat och med ett gott öga till medelhavsländernas klassiker. Vår filosofi med matlagning är höga smaker, perfekta råvaror, kärlek i allt som tillagas och att allt är från grunden.
Med spaden i den rika jorden som är runt omkring vår restaurant så skördar vi för fullt året om. Våra kockar börjar alltid dagens arbetspass med en runda ute i trädgården och plockar och gräver upp till dagens menyer. Under senhösten och vintern tar vi grönsaker och rötter från våra grannar, och ibland från vänner på andra sidan bron.
Med vårt milda skånska klimat så har vi egenodlade klassiska örter såsom rosmarin, salvia, lagerblad och timjan året runt.
I vår vilda trädgård skördar vi säsongens tidiga örter och grönt såsom nässlor och ramslök. Senare på våren och tidig sommar kommer syrén, fläder, trädsvamp och vilda örter och blommor som vi använder i vår matlagning. Från midsommar och framåt skördar vi för fullt med allt vad det innebär.
Varmt välkomna till oss på Idala Gård!
MENY
Kvällens två snacks
Gurka - Mynta - Havtorn
Potatiskaka - Fläderbärskapris - Lök
Tortellini- Rökt kycklingbuljong- Kyndel
Skånsk Pluma - Pumpa - Plommon
Äpple- Gräddglass- Beignet
Snacks & 5 rätters smakmeny 795: -
Vinmatchning till menyn 795: - Alkoholfritt dryckespaket 450,-