Ny gastronomisk chef på Idala Gård

Från och med 7: februari tar Björn Bergh Björn Bergh rollen som gastronomisk chef i restaurangen på Idala Gård. I detta avseende byter också restaurangen namn till Chefbergh. Hotellchef Markus Kvits och Björn Bergh planerar nu inför våren.

Björn som jobbar främst med lokala producenter av kött och grönsaker, ibland kommer det dock lite avstickare för att ge er kunder den bästa mat och smakupplevelsen.

Vi gör all vår mat med både hjärta och med kärlek till råvaran. Med kvalitet och smak i fokus, noga utvalda råvaror och en stor portion kärlek skapar vi rätter som både vi och våra gäster verkligen njuter av. Ingen plats för konstiga tillsatser här – bara äkta, hemlagad mat med smakfulla ingredienser som gör varje måltid till en fest!
— Björn Bergh

Vi är glada för att vi har lyckats övertala Bjørn att bli gastronomisk ledare hos oss. Nu ser vi verkligen fram emot att se hur han kommer att forma sitt nya kök. Med hans kreativitet och passion för matlagning är vi säkra på att han kommer att skapa fantastiska rätter som kommer att förföra våra gäster. Håll ögonen öppna för spännande nyheter och smakupplevelser som snart kommer att berika vår restaurang. Bjørns visioner och vårt underbara team lovar att göra besöket på Idala Gård än mer minnesvärt!

Hotellchef Markus Kvits och Gastronomisk Ledare Björn Bergh planerar inför våren!

Föregående
Föregående

Valentinemiddag med levande musik