Påsklunch på restaurang Chefbergh
Kom och avnjut vår premiärhelg för lunch på Restaurang Chefbergh.
Öppet påskafton och påskdagen klockan 11:30 - 16:00.
Smörstekt dansk råg, kokt potatis, kokt ägg, matjessill, gräslök, Hel/Halv: 189/135:-
rödlök och brynt ekologiskt smör.
Ångad vit sparris med sockersaltad färsk stenbitsrom, 255:-
brynt smörhollandaise, och friterade nässlor från trädgården.
Bakad torsk med beurre blanc, fläderkapris, skott och kål från trädgården 245:-
och ångad potatis.
Grillad rapsgrispluma , ramslöksemulsion, rabarberketchup, fläsksky, 225:-
rostad potatis och crunch på krispig svål.
Glass på röda äpplen med smörstekt sockerkaka och rosmarin 95:-
från Chefbergs trädgård.
Dagens Glass 65: -
Dagens Sorbet 65:-
Vin, öl, alkoholfria alternativ och kaffe – något för alla smaker.
Välj det som passar din måltid bäst – från noggrant utvalda viner till fräscha alkoholfria drycker och en riktigt god kopp kaffe.
VÄLKOMNA IN!