Påsklunch på restaurang Chefbergh

Kom och avnjut vår premiärhelg för lunch på Restaurang Chefbergh.
Öppet påskafton och påskdagen klockan 11:30 - 16:00.

Smörstekt dansk råg, kokt potatis, kokt ägg, matjessill, gräslök, Hel/Halv: 189/135:-
rödlök och brynt ekologiskt smör.

Ångad vit sparris med sockersaltad färsk stenbitsrom,                                                                    255:-
brynt smörhollandaise, och friterade nässlor från trädgården.

Bakad torsk med beurre blanc, fläderkapris, skott och kål från trädgården                         245:-
och ångad potatis.

Grillad rapsgrispluma , ramslöksemulsion, rabarberketchup, fläsksky,                                225:-
rostad potatis och crunch på krispig svål. 

Glass på röda äpplen med smörstekt sockerkaka och rosmarin 95:-
från Chefbergs trädgård.                                                                                                                                         

Dagens Glass                                                                                                                                                             65: -
Dagens Sorbet                                                                                                                                                           65:-

Vin, öl, alkoholfria alternativ och kaffe – något för alla smaker.

Välj det som passar din måltid bäst – från noggrant utvalda viner till fräscha alkoholfria drycker och en riktigt god kopp kaffe.

VÄLKOMNA IN!

Nästa
Nästa

Konst 18-27/4 på Idala Gård