Konferens och övernattning i Småland

av | 17 Augusti, 2020

Ska du ha en konferens i Småland och tänker att det kan ta lång tid då är det bra att man har en möjlighet att kunna övernatta också. Eller om du har en resa inbokad i Småland och söker efter ett ställe du kan övernatta på. Då ska ni komma i kontakt med Trollebo Gård för det erbjuder en mängd olika sorters boendealternativ för privatpersoner och företagare. Hit kan ni komma hela familjen, eller så kan du övernatta Trollebo Gård helt själv.

Välj mellan enkelrum, dubbelrum, stugor eller vandrarhem med självhushåll. Denna plats för övernattning och konferens ligger vackert och det finns flera saker i närheten att göra. Efter konferensen kan ni har en After work för att det finns möjlighet till att hyra båt eller kanot och bege dig ut på sjön. Du kan även bada i denna sjö. Bor du här har du även nära till flera sevärdheter i närheten som du kan besöka.

Vill du övernatta i Vetlanda?

Passa på att se dig omkring i Småland när du ändå är här. Ni kan även ta en paus från konferensen genom att besöka några av sevärdheterna som finns i Småland som Kleva gruva, Kivik, Astrid Lindgrens värld och mycket mer. Det är även nära till naturen och det finns många fina promenadstråk och även naturreservat. Passa på att njuta av detta när du övernattar i på denna gård och se dig omkring i din omgivning. Det finns mycket att se och göra så varför inte stanna ett par extra nätter för att inte missa något. Boka in din konferens i Småland hos dem.​